Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Στα πλαίσια της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού με θέμα "Αθλούμαι, Χαρά-Ζω το μέλλον" διοργανώθηκαν αθλητικές δράσεις και δραστηριότητες στο σχολείο μας σχετικές με τον αθλητισμό με στόχο η άθληση να γίνει πρωτίστως μια ευχάριστη δραστηριότητα και μία πολύτιμη εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριες όπου θα έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση συνηθίζοντας σε έναν τρόπο ζωής και άσκησης που ιδανικά θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.
Έτσι οι μαθητές και οι μαθήτριες το πρώτο δίωρο μελέτησαν κείμενα και άρθρα σχετικά με τον αθλητισμό, συζήτησαν για τα οφέλη του αθλητισμού και της άθλησης, γνώρισαν παλιά και νέα ή και σπάνια αθλήματα και αγωνίσματα, έφτιαξαν αφίσες και ζωγραφιές αφιερωμένες στη σημερινή μέρα.
Το δεύτερο δίωρο πραγματοποιήθηκε προβολή ταινιών και σχετικών βίντεο καθώς και διαδραστική συζήτηση για τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και την υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής με άσκηση και άθληση.
Το τελευταίο δίωρο οι μαθητές και οι μαθήτριες πήραν μέρος σε αγωνίσματα και ομαδικά παιχνίδια που διοργανώθηκαν στον προαύλειο χώρο του σχολείου από τον εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής κο. Καπελιάνη Χρήστο.
Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις παραπάνω δράσεις και δραστηριότητες:



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου