Το σχολείο μας

Διευθυντής : Τάκος Σπυρίδων Α' τάξη: Τραχανή Ρίτα Β' τάξη: Φιλίππου Άννα Γ' τάξη: Κυργιαλάνη Δήμητρα Δ' τάξη: Καλαϊτζη Αλεξάνδρα Ε' τάξη: Κατσιούλης Χρυσόστομος ΣΤ' τάξη: Παρθενόπουλος Φώτιος Αγγλικά: Σταθάκη Υπατία Φυσική Αγωγή: Κωνσταντάκη Μαρία Τμήμα Ένταξης: Γούναρης Σταύρος Ειδικής Αγωγής/Παράλληλη Στήριξη: Καφαλτζή Αικατερίνη, Κυροπούλου Ευθυμία, Σερέτη Ναταλία Κοινωνική Λειτουργός: Μπούσιου Κριστιάνα Ψυχολόγος : Νικόπουλος Γεώργιος

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

                  UNICEF- Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών" 


Στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος της UNICEF "Σχολεία Υπερασπιστές των Παιδιών" οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ' τάξης κατασκεύασαν χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες τις οποίες πούλησαν σε πασχαλινό μπαζάρ προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για τη UNICEF  και για το πρόγραμμα.
 Στόχος των παιδών είναι φέτος να συγκεντρωθούν περισσότερα χρήματα για τη UNICEF από ότι πέρυσι, έτσι ώστε να προσφερθεί βοήθεια σε περισσότερα παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Οι ιδέες των παιδιών για τη συγκέντρωση χρημάτων είναι γεμάτες δημιουργικότητα και φαντασία,  ενώ διαφαίνεται ξεκάθαρα η αίσθηση αλληλεγγύης και προσφοράς που έχουν αναπτύξει και η ενσυναίσθησή τους σε θέματα παγκοσμίου προβληματισμού και ενδιαφέροντος.
Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από τις πασχαλινές λαμπάδες που έφτιαξαν οι μαθητές και οι μαθήτριες καθώς και από το μπαζάρ που οργάνωσαν. Τους αξίζουν συγχαρητήρια!!!














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου